17 січня 2019
Санофі в Україні запрошує молодих науковців взяти участь у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.

Запрошуємо до участі у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині

Потреби в сфері охорони здоров'я розвиваються безперервно, саме тому інновації є життєво необхідними. Від профілактики до лікування, філософія Санофі полягає в тому, щоб перетворювати наукові інновації в конкретні рішення для пацієнтів.

Ми переконані, що завдяки інноваційним дослідженням та відкриттям, у майбутньому можна буде запобігати виникненню, а також лікувати ті захворювання, які сьогодні ще не мають ефективних терапевтичних рішень. Саме тому підтримка інновацій в сфері досліджень та розробок — один з незмінних пріоритетів нашої діяльності. Ми відкриті до нових викликів та підтримуємо зміни, що відбуваються в медицині та системі охорони здоров’я в Україні.

З метою розвитку новаторських медичних досліджень у 2017 році компанія Санофі в Україні, за підтримки партнера конкурсу – Національної академії медичних наук України – ініціювала конкурс Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.

За чотири місяці приймання робіт, на Конкурс надійшло 101 наукове дослідження з 17 регіонів України. Це свідчить про актуальність ініціативи та неабиякий ентузіазм вчених, чия щоденна праця присвячена пошуку шляхів для поліпшення здоров’я людей. 

Переможці Конкурсу отримали грошові призи у розмірі 150, 100 та 50 тис. грн. за перше, друге та третє місця відповідно.

Санофі в Україні продовжує цю ініціативу у 2018 році та запрошує молодих науковців взяти участь у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині. 

Учасником Конкурсу може бути будь–яка дієздатна фізична особа, яка станом на дату подання заявки на участь у Конкурсі відповідає наступним критеріям:

  • вік до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
  • має вищу освіту;
  • є громадянином України;
  • проживає на території України;
  • ознайомлений / ознайомлена з умовами Конкурсу, завантажив / завантажила Запит для участі в Конкурсі та відомості про автора через офіційний веб-сайт Організатора www.sanofi.ua.

Приймання наукових досліджень триває з 28 листопада 2018 року по 28 лютого 2019 року включно.

Переможці Конкурсу отримають грошову нагороду у розмірі 150, 100 та 50 тис. грн. за перше, друге та третє місця відповідно.

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo