04 березня 2018
До 100-річчя з дня народження академіка О.О.Шалімова

26-28 вересня 2018 року ДУ «НІХТ імені О.О.Шалімова» НАМН України та ВГО «Асоціація хірургів України» проведуть ХХІV з’їзд хірургів України, присвячений 100-річчю з дня народження академіка О.О.Шалімова.

ПРОГРАМНІ  ПИТАННЯ З′ЇЗДУ

 -  Хірургічне лікування бойових ушкоджень, їх ускладнень та наслідків.       

 -  Проблеми  абдомінальної , торакальної  та судинної  хірургії.

 -  Проблеми ургентної  хірургії .

 -  Ускладнень в хірургії.

 - Перитоніт, сепсис та інфекції, пов’язані з наданням медичної допомоги.

 - Хірургія ендокринних органів.

 - Хірургія серця та магістральних судин.

 - Дитяча хірургія.

 - Трансплантація органів.

 - Мікросудинна та пластична хірургія.

 - Експериментальна хірургія.

 

         Вимоги до оформлення матеріалів для публікації

         Обсяг тез повинен складати до 2 сторінок формату А-4, шрифт Times New Roman кегль − 14 пт, інтервал −  1,5 пт, всі поля стандартні. Матеріали подаються в електронному форматі (на вказану адресу електронної  пошти) та у роздрукованому вигляді в одному примірнику  до організаційного комітету з’їзду до 1 березня 2018 року.

         Тези супроводжуються направленням установи, в якій виконана робота, з зазначенням бажаної форми участі (тільки друковання тез, друкування тез і усна чи стендова доповідь). На друкованому примірнику тез необхідна відмітка про дозвіл на друкування, завірена підписом керівника і печаткою установи, адреса та контактні телефони  всіх авторів.

Структура тез: назва роботи, ініціали та прізвища авторів, назва установи, з якої виходить робота; текст тез, який включає: вступ, мету, об’єкт і методи дослідження, результати, їх обговорення, висновки.

Тези не повинні містити таблиць, рисунків, списку літератури.

Одним автором може бути подано не більше двох робіт.

Автори несуть персональну відповідальність за достовірність тез, оскільки

друкування тез буде без редакційної корекції.

Тези, оформленні без дотримання вимог, реєструватись не будуть.

На матеріали, які автори пропонують до демонстрації на засіданнях відеосекції, надається анотація обсягом до 1 сторінки та направлення установи.

 

Матеріали  направляти на електронну адресу ukrsurgery@gmail.com та за адресою: 03680 м.Київ, вул.Героїв Севастополя, 30, НІХТ ім..О.О.Шалімова, науково-організаційний відділ.

Довідка за тел.: (044) 497-50-65, 408-59-88

 

Оргкомітет

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo