14 січня 2021
Щорічна науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання невідкладної хірургії»

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас прийняти участь у щорічній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання невідкладної хірургії», яка відбудеться у м. Харкові 1-2 квітня 2021 року (згідно Посвідчення УкрНТІ № 313 від 5.06.2020 р.).

 

На обговорення виносяться наступні питання:

  1. Нові аспекти невідкладної хірургії та хірургії надзвичайних станів;
  2. Проблемні питання в кардіо-судинній хірургії;
  3. Хірургія при вибухових та вогнепальних пораненнях;
  4. Ендоскопічні та лапароскопічні методи в невідкладній хірургії;
  5. Мініінвазивні технології у сучасній хірургії;
  6. Нове в експериментальній та клінічній хірургії.

Вимоги до оформлення матеріалів:

Матеріали статей обсягом 7-12 сторінок (з урахуванням резюме та переліку літератури) будуть опубліковані в журналі «Харківська хірургічна школа».

Стаття повинна містити:

  • вступ; матеріали і методи досліджень; результати досліджень; обговорення результатів досліджень; висновки; перелік літератури (не більше 10 джерел) в алфавітному порядку і бажано з DOI; ключові слова (3-7)
  • структуровані резюме на російській, українській та англійських мовах: назва, П.І.Б. авторів, назва організації, мета, матеріали і методи, результати та їх обговорення, висновки, ключові слова (кількість знаків у кожному з рефератів – 1800 знаків).

Текст повинний бути надрукований та стандартному листі (форматом А4 210х297) у 2-х екземплярах, шрифтом Times New Romans Cyr 14, інтервал між рядками – 1,5, поля: ліві – 3 см., праві – 1 см., верхні і нижні – 2 см.

Електронна версія статті повинна мати формат Документ word (*docx) і бути повним аналогом тексту на папері. Файл має бути перевірений на відсутність вірусів.

Відомості про авторів – прізвище, імʹя, по батькові, посада, науковий ступінь або вчене звання автора, поштова адреса, індекс, контактний телефон, електронна адреса.

Від одного автора приймається не більш 2 робіт.

Вартість за публікацію статті та за присвоєння опублікованим у журналі «Харківська хірургічна школа» статтям цифрового ідентифікатора об’єкта (за новими вимогами) уточнюйте в редакції журналу.

Матеріали просимо надсилати до 1 березня 2021 року на електронну адресу

conference2020-ionx@ukr.net

Телефони для довідок (057) 349-41-39, 349-41-05, або +380991392218 – Береснєв Сергій Олександрович.

                                                                      

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo