21 березня 2020
Термінове оголошення! Шановні колеги!

Шановні колеги! Хто не має посвідчення працівника інституту, просимо терміново звернутися до відділу кадрів або адміністрації установи.

https://www.facebook.com/surgery.org.ua/

Кличко - мер!

Друзі! З понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життєдіяльності міста. - Це медичні працівники, рятувальники, правоохоронці, фахівці сфери ЖКГ, люди, які працюють в продуктових магазинах та аптеках. Співробітники стратегічних підприємств.

Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту, схему яких буде опубліковано сьогодні.

Їздити в транспорті вони зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки для проїзду в міському транспорті. Такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства.

Обмеження проїзду в громадському транспорті не стосуються пересування по місту особистого транспорту.

Я звертаюся до киян!

Ми живемо в нових реаліях. Яких багато людей, на жаль, досі не зрозуміли.
Інфекція коронавірусу стрімко розповсюджується. А запроваджені обмежувальні заходи дотримуються далеко не всіма киянами та підприємствами.

Заклики залишатися вдома – означають залишатися вдома!

Не треба влаштовувати шашлики в парках, вести дітей на дитячі майданчики, гуляти компаніями по вулицях. Ваше здоров’я – у ваших руках!
І, якщо ви думаєте, що загроза вірусу – це казка, якою вас лякають, подивіться відеокадри з Італії. Де відбувається жахлива трагедія!

Я звертаюся ще раз і до керівників установ та підприємств – максимально перевести всіх працівників на дистанційну роботу!

Окремо хочу звернутися до уряду і прикордонної служби: В ці дні, коли в Київ прибувають літаки з українцями з-за кордону, необхідний суворий контроль за тим, щоб ці люди перебували два тижні на домашньому режимі! Інакше ми отримаємо понад 35 тисяч можливих носііїв інфекції!
За сигналами, що надходять міській владі, людей у аеропорту про це не попереджають! Я закликаю посилити контроль за інформуванням пасажирів та дотриманням ними рекомендацій.

Друзі! Так, буде складно. Так, Київ певний час не житиме звичним ритмом, але все робиться виключно заради безпеки і здоров’я громадян.

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo