Високоспеціалізована медична допомога.jpg
05 травня 2021
Високоспеціалізована медична допомога - це завжди мультдисциплінарний підхід!

В усіх медичних закладах, куди звертався хворий, йому було відмовлено як інкурабельному, тобто невиліковному…


Втративши останню надію, його родичі звернулися до фахівців Інституту. Ретельного обстеживши пацієнта, мультдисціплінарним консиліумом було розроблено тактику оперативного втручання, анестезіологічного забезпечення та проведення подальшого післяопераційного лікування.


Спільною командою спеціалістів відділення хірургії та трансплантації печінки та відділення хірургії та трансплантації серця проведено високоспеціалізоване комбіноване оперативне втручання на печінці та магістральних судинах серця (резекція печінки, видалення пухлинного тромбу з нижньої порожнистої вени і правого передсердя). Пацієнт отримав високоспеціалізовану медичну допомогу за пілотним проектом з надання медичної допомоги, який реалізується в установах НАМН України.


Завдяки зладженій роботі операційної та анестезіологічної бригади, фахівців відділення інтенсивної терапії та інших клінічних та діагностичних підрозділів, післяопераційний період пройшов без ускладнень. Нині пацієнт виписаний для подальшої реабілітації за місцем проживання. Бажаємо йому скорішого відновлення та гарного самопочуття!


Професіоналізм та сучасний підхід до лікування - основні принципи надання медичної допомоги в Інституту хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова.

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo