Новини
photo_2024-04-04_11-45-57.jpg
05 квітня 2024
Стажування у Massachusetts General Hospital

Наш колега лікар-анестезіолог Владислав Шевелуха нещодавно повернувся з США, де проходив курс по стажуванню у Massachusetts General Hospital у м. Бостон, штат Массачусетс. Клініка входить у ТОП-3 провідних медичних установ світу та є найбільшою університетською клінікою Гарвардської медичної школи.

Поїздка стала можливою завдяки співпраці з УЦТК та за сприяння ВООЗ. Метою стажування було удосконалення системи інфекційного контролю на всіх етапах трансплантації. Лікарняні інфекції є однією з основних причин післяопераційних ускладнень, що підвищують ризики відторгнення трансплантатів та, відповідно, погіршуть реабілітацію пацієнта.

Українські лікарі мали можливість ознайомитись із анестезіологічним забезпеченням трансплантацій печінки, системою кондиціонування донорів, післяопераційним ведення пацієнтів після трансплантації, зокрема, в контексті інфекційного контролю.

Отримали кращий світовий досвід по використанню машинної перфузії органів-трансплантатів, що дозволить розвивати трансплантацію в Україні не тільки від донорів зі встановленим діагнозом смерті мозку, але і також від донорів після зупинки серцевої діяльності.

Забір та транспортування органів відбувався у різних штатах, тому колегам вдалося побачити їх систему трансплант-координації та способів доставки органів, а також отримати безцінний досвід анестезіологічного забезпечення трансплантацій печінки.

Вдячні організаторам поїздки та нашим лікарям, які продовжують вдосконалювати свої знання та навички й впроваджувати найкращі світові здобутки медичної галузі для надання якісної медичної допомоги в Україні.

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo