Клин случай, копия.png
07 листопада 2022
7 трансплантацій за 5 днів

Як швидко плине час та змінюється реалії. Начебто ще вчора кожна трансплантація печінки була подією, а трансплантацій печінки від посмертного донора проводились одиниці.

Протягом останніх двох років операції з трансплантації печінки для співробітників Інституту стали плановою, системною роботою. Роботою, за якою іноді забуваєш, що на контроль після трансплантації прийшов вже 50–й «ювілейний» реципієнт, а до виписки зі стаціонару готується пацієнт з шостого післятрансплантаційного десятку. Робота, при якій 3 пересадки печінки та 4 пересадки нирки проходять одна за одною протягом п’яти діб поспіль!

 

До трансплантаційного процесу долучаються нові лікувальні заклади. Зокрема, перші донорські вилучення відбулися в Броварській лікарні, що дало змогу врятувати 6 життів. Серед них був і мешканець Броварів, який довгі роки очікував на пересадку печінки.

Новий державний підхід до трансплантації сприяв кардинальним змінам трансплантаційного напрямку, забезпечив його розвиток та стрімке збільшення кількості трансплантацій.

Ми вдячні колективам Броварської лікарні, Київської обласної клінічної лікарні, Лікарні швидкої медичної допомоги м. Києва, співробітникам УЦТК за співпрацю на благо наших пацієнтів.

Окрема вдячність і шана донорам та їхнім родинам! Ці шляхетні, але такі непрості рішення рятують життя.  

Попереду ще більше роботи, ще більше трансплантацій, а отже радісних очей пацієнтів та їхніх родин!

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo