Новини
photo_2024-01-18_11-45-32.jpg
18 січня 2024
Випадкова знахідка

До нашого Центру звернулась пацієнтка після планового УЗД, де в неї випадково діагностували численні новоутворення в печінці. При дообстеженні в нашому Центрі фахівці відділу хірургії поєднаної патології та заочеревинного простору встановили діагноз – злоякісна пухлина товстої кишки з множинними метастазами в печінку.

З метою стабілізації процесу та у якості передопераційної підготовки їй провели неоад’ювантну хіміотерапію з таргетною терапією, яка дала бажаний ефект.

Для таких пацієнтів пріорітним є одноетапне лікування, тобто видалення частини товстої кишки та метастазів печінки за одну операцію, але часто така процедура є доволі ризикованою, тому й доводиться розбивати втручання на два етапи.

Досвід наших фахівців, а також сучасне обладнання, дозволяють виконувати такі складні операції за одне оперативне втручання, що дає змогу зменшити час перебування пацієнта в стаціонарі, повернути його якнайшвидше до звичайного ритму життя.

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo