Новини
Group 1060.png
10 січня 2024
Трансплантація нирки

Наш пацієнт 29-річний військовослужбовець Вадим отримав мінно-вибухове поранення з ураженням обох нирок, печінки, селезінки, кишківника та кісток на сході України, неподалік Бахмута.

Вадим переніс чимало операцій в різних клініках і госпіталях України.

В ході боротьби за життя нирки врятувати не вдалося… в зв’язку з чим пацієнт отримував нирково-замісну терапію шляхом програмного гемодіалізу та був направлений для подальшого лікування до нашого Центру.

Донором нирки зміг стати батько нашого військового.

Після проведення обов’язкового обстеження пари донор-реципієнт та спеціальної підготовки йому виконали родинну транспланатцію нирки, що було доволі не простим завданням, враховуючи численні операції після поранень.

Проте, післяопераційний період вже минув і тепер попереду Вадима чекає реабілітація й таке довгоочікуване повернення додому.

Детальна інформація щодо трансплантації органів доступна за посиланням:

https://www.surgery.org.ua/Documents/Details/7b7a31cf-949f-43f7-b8ec-d94e9cec121f?title=Transplantatsiia

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo