Новини
Клин случай, копия (14).png
27 вересня 2022
Патоморфологічні дослідження - ефективність та вибір лікування!
Сучасне лікування, особливо новоутворень, захворювань крові або різнопланових хронічних хвороб не можливо уявити без патоморфологічних досліджень.
 
Боротьба за здоров’я пацієнта ведеться і тут, в тиші лабораторій в оточені мікроскопів та іншого високотехнологічного обладнання, поруч зі спеціальними скельцями, розчинами та буферами.
 
Від лікаря–патоморфолога, залежить вірно сформований діагноз, відповідно, й оптимальне лікування та здоров’я і довголіття пацієнта.
 
Тому Інститут приділяє значну увагу розвитку патоморфологічного відділення – оновлюється матеріально-технічна база сучасним обладнанням та постійно підвищується кваліфікація співробітників, опановуються нові технології та методи досліджень.
 
В оновленні матеріально-технічної бази активно приймають участь і благодійники, які розуміють важливість медичної галузі в забезпечені сталого розвитку держави.
 
Прикладом може слугувати Благодійна організація БФ «Восток СОС», яка за підтримки міжнародних партнерів, закупила та надала Інституту комплект сучасного обладнання (цифрову кольорову камеру, сучасні оптичні прилади, мікротом тощо).
 
Сьогодні патоморфологічне відділення Інституту забезпечує дослідження гістологічних матеріалів вищої категорії складності.
Поводяться імуногістохімічні дослідження, у тому числі дослідження мікросателітної нестабільності, PD-L1-статусу, виявлення мутації BRAF V600E, що є вкрай важливим для хворих онкологічного профілю.
 
Можливе проведення експертної консультації гістологічного матеріалу з інших лікувальних закладів, що дає змогу отримати додаткову висококваліфіковану думку.
 
📞Телефон для довідок та запису: (044)408-14-36, (093)542-36-97
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo