Новини
Group 538.png
17 березня 2023
Рятуємо життя

Війна вносить свої корективи в життя кожного українця. Хвилюючись за рідних, ми часто забуваємо про себе, про стан свого здоров’я.

Така історія трапилась з нашим пацієнтом. Не звертаючи увагу на погіршення свого самопочуття, він займався родиною, а коли звернувся за допомогою, то почув невтішний діагноз - злоякісна пухлина нирки, з пухлинним тромбозом нижньої порожнистої вени до правого передсердя, ІV тип по Mayo classification.

Чоловік вважав, що допомогти йому вже неможливо, місцеві лікарі навіть не давали гарантії, що він може безпечно дістатися до Києва. Рідні вмовили його спробувати, і реанімобілем пацієнт був транспортований до Інституту.

Мультидисціплінарний консиліум вирішив – негайне оперативне втручання. Одночасно оперували дві бригади хірургів. Фахівцями відділу хірургії та трансплантації нирки видалено гігантську пухлину нирки, а кардіохірургічною бригадою видалено пухлинний тромб. 

Вже через два тижні пацієнт був дома, в оточенні люблячої родини та друзів.

Завдяки командній роботі, великому досвіду, сучасному обладнанню, індивідуальному хірургічному та анестезіологічному підходу спеціалісти нашого Інституту виконують найскладніші оперативні втручання, навіть коли пацієнти вже втрачають надію на порятунок.

Медична допомога була надана за програмою «Деякі питання впровадження та реалізації нового механізму фінансового забезпечення надання спеціалізованої медичної допомоги в окремих наукових – дослідних установах НАМН».

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo