Новини
05 квітня 2017
XXI з'ізд Європейської асоціації хірургів

Більше 20 років функціонує Європейська асоціація хірургів, зустрічі якої організовуються щорічно у різних країнах. У цьому році з’їзд проводитиметься спільно з 68-м конгресом Товариства польських хірургів та 2-им засіданням здобувачів, кандидатів та докторів наук Європи зі спеціальності «хірургія» протягом трьох днів (27 - 30 вересня 2017) в Кракові, Польща, де очікується понад 2000 учасників.

Робочі мови конференції: польська та англійська. Всі секції для молодих хірургів проводитимуться тільки англійською. Заплановані наступні події для молодих хірургів:

  • семінари по лапароскопічній хірургії, відкритій хірургії та командній роботі під час операцій
  • можливість презентації своїх наукових досягнень під час наукових сесій конгресу
  • навчальні сесії «Як це зробити»
  • вікторина-гра для команд-учасників з різних центрів

Для заохочення молодих спеціалістів, оплата для участі в конгресі знижена. Хірурги, які братимуть участь в навчальних програмах, отримають відповідний сертифікат. Будуть нагороджені найкращі презентації молодих хірургів.

Ми закликаємо до участі здобувачів у вікторині. Команди з трьох учасників відповідатимуть на питання загальної хірургії, анатомії, патофізіології, інтраопераційної допомоги та діагностики.

Переможці отримають запрошення на наступний з’їзд Європейської асоціації хірургів, який відбудеться в 2018 році у Єревані. Молоді спеціалісти матимуть змогу поділитися своїми досягненнями та поспілкуватися з провідними хірургами Європи.

Сердечно запрошуємо до участі всіх членів Асоціації хірургів України до Кракова 21 вересня! Детальніше з інформацією можна ознайомитися на сайті Європейської асоціації хірургів www.essurg.org або www.ess2017.eu

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo