Новини
Клин случай, копия (15).png
29 вересня 2022
Всесвітній день серця

Якщо Ви шукаєте ідеальний день аби кинути палити, почати займатися фізичними вправами та перейти на здорове харчування - то він саме сьогодні!

Хвороби серця та судин є однією з основних причин смертності та захворюваємості. Інфаркти, інсульти щороку «вбивають» понад 17 мільйонів людей, серед них багато працездатних та соціально активних чоловіків та жінок.

За часту, причиною хвороб серцево-судинної системі є надмірне та нездорове харчування, вживання великої кількості солі, солодкого, алкоголю. Паління та відсутність фізичної активності також негативно впливає на стан судин та серцевого м’язу.
  
Раціональне харчування, фізична активність, відмова від паління, медичний моніторинг стану організму дозволить Вам запобігти розвитку хвороби!   

Змініть свій спосіб життя сьогодні - подбайте про себе та своє серце! ​

📞Отримати консультацію лікаря кардіолога, пройти відповідне дослідження Ви можете в нашому Інституті, записавшись прийом лікаря на офіційному сайті Інституту або зателефонувавши до консультативної поліклініки: (044) 408-14-36, (093) 700-56-04.

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo