Новини
Шалимова (53).png
04 липня 2022
Попри все!
Проминуло перше півріччя 2022 року і настав час підвести підсумки нашої трансплантаційної діяльності.
 
21 операцію з трансплантації проведено фахівцями Інституту з яких 9 трансплантацій печінки та 12 пересадок нирки, а також виконано 112 HLA типувань для поповнення бази реципієнтів «Інститутського листа очікування».
 
В 8 випадках донорський орган/частину органу було трансплантовано від родинного донора, а в 13 випадках проведено трансплантацію органу, який вилучено у посмертного донора.
 
За кожною «сухою» статистичною трансплантаційною одиницею стоять людські долі: роки очікування на діалізі, поневіряння по лікарням, відтермінування вже запланованих операцій у зв’язку з віроломною військовою агресією, евакуація і нарешті операція та можливість відчути прості людські радощі.
 
Завдяки нашим воякам вже другий місяць як Інститут повністю відновив трансплантаційну діяльність, що вимушено була призупинена протягом весняного періоду.
 
Ми встояли, зберегли колектив та фірмову рису Інституту імені О.О. Шалімова – якісну високоспеціалізовану медичну допомогу!
 
До відома: операції з трансплантації повністю фінансуються державою (тобто є безкоштовними для пацієнтів) у відповідності до Постанови КМУ від 5 вересня 2018 р. №707 «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо зміни механізму фінансового забезпечення оперативного лікування з трансплантації органів та інших анатомічних матеріалів».
 
Координатори з питань трансплантації: Шелест Володимир Володимирович тел. (097) 904-38-76 Паляниця Сергій Семенович (050) 584-69-96
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo