Новини
Шалимова (42).png
06 червня 2022
Волонтерська допомога

Сучасний світ важко уявити без автомобілей та тієї мобільності і можливостей, які вони надають. Медична сфера також потребує цього, бо для перевезення важких хворих, реагування на екстрені випадки необхідно мати відповідний транспорт. Мобільність, також є важливою для бригади вилучення органів, що зумовлює необхідність відповідного обладнання авто.

Завдяки активній життєвій позиції та відповідальності, наш співробітник Валентин Задорожнюк надихнув співвітчизників за кордоном та небайдужих громадян Великої Британії на великий волонтерський внесок до нашого Інституту, подарувавши можливість бути мобільним в забезпеченні медичної допомоги. 

Ми щиро вдячні vitoburnus , Nataliia Gubanova , Anatoliy Pavlovskyi, Serge Burnus, Martin Jackson & Kingston Barns, Volodymyr Komarnytskyi, vlad kom, Victoria Oles, camfutsalclub , Cambridge University Ukrainian Society, Elizabeth Giles, Patrick Teehan та всім, хто долучився до цієї благодійної справи. 

Волонтери - люди зі щирим серцем та над можливостями.
Разом - ми сила!

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo