Новини
Синие Круги Собака Instagram Публикация, копия (10).png
14 лютого 2022
Полюбіть, нарешті, своє серце
 
Тільки людина, яка любить себе, здатна дати справжню любов іншій людині. Але ж чому ми так зневажливо відносимося до свого серця?
За даними ВООЗ щорічно від серцево-судинних хвороб помирає понад 500 тисяч людей. При чому з кожним роком ця цифра стає більшою. Причин цьому є дуже багато. Та що ж роботи, щоб запобігти серцевим недугам?
Налагодити харчування
Виключити переїдання та споживання висококалорійної їжі, натомість у раціон включити більше овочів та фруктів
Забути про паління
Кожна десята смерть від хвороб серця спричинена тютюнопалінням.
Також відмовитися від алкоголю
«Безпечної дози» не існує. Його вживання викликає гіпертонію та збільшує ризики інсультів і онкозахворювань.
Контролювати артеріальний тиск
Підвищений артеріальний тиск без належного лікування може призвести до інфаркту, інсульту, ниркової чи серцевої недостатності, погіршення зору та інших ускладнень.
Слідкувати за вагою.
Високий індекс маси тіла підвищує ризик захворювань.
Максимально зменшити вживання цукру.
Надмірна кількість цукру в харчуванні призводить не тільки до виникнення зайвої ваги, але сприяє розвитку серйозних захворювань, таких як цукровий діабет. Дорослі люди з діабетом мають ризик розвитку інфаркту та інсульту у 2–3 вищий за інших та безліч інших ускладнень, які впливають на якість життя.
Займатися спортом.
Не потрібно виснажувати себе годинами у спортзалі і змушувати виконувати понад силу важкі вправи. Достатньо ставити собі за мету більше ходити, знаходити хвилиночку на розминку, замість ліфту використовувати сходи, зустрічатися з друзями у парку, гуляти, ходити на танці. Варіантів багато, головне - бажання.
Знайти лікаря до душі і хоча б раз в рік робити чек-ап організму, бо профілактика захворювань - це запорука успіху.
Зичимо Вам здоров’я і при будь- яких серцевих проблемах- будемо раді допомогти.
Ми навчимо як полюбити своє серце!
Запис на консультацію за телефонами:
+3 8093 700 56 04
+3 8044 408 14 36
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo