Новини
01 грудня 2016
Компанія «Нова Пошта» подарувала «НІХТ ім. О.О. Шалімова» медичне обладнання вартістю понад 250 тис. грн..

1 грудня 2016 року, відома українська компанія «Нова Пошта» в рамках довгострокової програми по реабілітації учасників АТО (один із напрямків котрої стосується медичної допомоги українським воякам), зробила черговий вагомий внесок в цю благородну справу - подарувала Національному інституту хірургії та трансплантології медичне обладнання вартістю понад 250 тис. гривень.

Це сучасний прилад для роз’єднування тканин та одночасного запобігання кровотечі - електрохірургічний коагулятор АRС 303, котрий конче необхідний для операційних, який буде використовуватися для надання хірургічної допомоги тяжкохворим пацієнтам, у тому числі воїнам та ветеранам АТО, що проходять лікування в Інституті. 

На захід були запрошені журналісти провідних телевізійних каналів та ЗМІ. Вони отримали змогу поспілкуватися з ветераном АТО, котрий проходить високоспеціалізоване хірургічне лікування в Інституті внаслідок бойової травми, побачити в дії медичне обладнання подароване компанією «Нова Пошта» та взяти інтерв’ю у директора Інституту Олександра Усенка, головного лікаря Володимира Жулая, а також неформально поспілкуватися з лікарями клініки.

У своєї промові для журналістів під час передачі приладу PR-директор «Нова Пошта» Лілія Загребельна зазначила: «- Чому ми купуємо обладнання для Інституту Шалімова? Перш за все тому, що як соціально відповідальний бізнес ми не можемо лишатися осторонь суспільних негараздів у нашої державі, у тому числі спричиненими  воєнними діями на сході України. Тому в 2014 році ми ініціювали проект «Гуманітарна пошта України». В рамках «Гумпошти» ми надаємо волонтерським організаціям право безкоштовної доставки гуманітарних вантажів по всій країні. Але ми розуміємо - проблема набагато ширше, ніж просто необхідність в доставці вантажів.

Тому цього року «Нова пошта» запустила довгострокову програму по реабілітації учасників АТО один з напрямків котрої є медичний.

Сьогодні ми робимо черговий крок – передаємо Інституту Шалімова хірургічний сучасний хірургічний електрокоагулятор. Це апарат, який сприятиме ще більш ефективному хірургічному лікуванню тяжкохворих пацієнтів, поранених вояків та ветеранів АТО…

Для нас це велика честь, і ми пишаємося тим, що долучилися до цього проекту. Впевнена, що надалі «Нова пошта» поглибить співпрацю з провідними медичними закладами України, що надають допомогу в адаптації бійців АТО до мирного життя».

У свою чергу, директор Інституту, доктор медичних наук, професор Олександр Усенко від імені колективу медичної установи висловив слова щирої вдячності представнику компанії-дарувальника: «- Ось вже два роки поспіль «Нова Пошта» працює з волонтерами, а віднедавна почала допомагати медичним установам, серед яких є наш Інститут. Це добрий знак того, що компанія демонструє активну громадянську позицію.  Україні потрібно більше таких компаній-меценатів та таких яскравих прикладів турботи про людей.

Електрокоагулятор – вже третій медичний апарат, який ми отримуємо від «Нова пошта». Ще раніше компанія подарувала Інституту медичний лазер, що використовується для лікування захворювань судин, а навесні цього року надала нам біохімічний аналізатор крові, котрий допомагає швидко та точно визначати показники крові у хворих, що знаходяться в реанімації, тим самим рятувати ще більше життів та сприяти реабілітації наших пацієнтів. Загальна вартість подарованого нам «Новою Поштою» медичного обладнання, вжескладає  більш ніж 670 тис. гривень!...

Компанії, які відповідально ведуть бізнес та опікуються тими, кому дійсно потрібна допомога, є взірцем для наслідування. За останні роки український бізнес істотно допоміг Інституту Шалімова з обладнанням, витратними матеріалами та ліками для хворих. Для країни в тому стані, в якому вона є зараз, соціально відповідальний бізнес без перебільшення - є критично важливим! Адже компанії, як і люди - працюють на спільне благо: щасливу і заможну Україну…».

Переглянути фотозвіт про подію

 

 

 

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo