Новини
photo_2022-07-15_08-38-29.jpg
15 липня 2022
Ще не біжу, бо заважає шов
Михайло Петровичу 63 роки і він ніколи не мав особливих проблем з ногами. Та раптом, одного дня, різко з’явились болі в правій нозі. Вона сильно набрякла, а шкіра стала багрового кольору. Від постійного болю неможливо було врятуватися, а знеболюючі приносили лише короткочасний ефект.
 
В лікарні за місцем проживання встановили невтішний діагноз: облітеруючий атеросклероз, оклюзія стегнової артерії. Безуспішне консервативне лікування, прогноз щодо ампутації кінцівки. Знайомі порадили звернутися до фахівців Інституту у відділення хірургії магістральних судин.
 
Обстеження підтвердило діагноз - атеросклеротичною бляшкою було повністю заблоковано стегнову артерію до 10 см в довжину.
 
Вже на наступний день Михайло Петровича було прооперовано. Уражену ділянку стегнової артерії замінено на штучну судину. Кровопостачання відновлено, а про ампутацію, на щастя, вже забули.
 
Через 4 дні пацієнт поїхав до дому та говорить: "Раніше про Інститут Шалімова не знав, а тепер рекомендую звертатися до спеціалістів Інституту - вони майстри своєї справи. Не затягуйте з прийняттям рішення! Єдине, що не подобається, як капельниця дуже довго капає, але все заради ефективного видужування".
 
До відома! В Інституті виконуються всі типи операцій на судинах, такі як:
 
  • Протезування та шунтування судин
  • Мініінвазивні стентування судин
  • Гібридні оперативні втручання (поєднання інвазивних та неінвазивних технологій оперативного лікування).
 
Медична допомога була надана за програмою «Впровадження та реалізація нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги у окремих науково-дослідних установах НАМН України», затвердженої постановою КМУ від 3 березня 2021 р. № 181 «Деякі питання впровадження та реалізації нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги в окремих науково-дослідних установах Національної академії медичних наук».
 
📞Запис на консультацію за телефонами (044)408-14-36, (093)542-36-97
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo