Новини
IMG_20221002_224047_338.jpg
03 жовтня 2022
З ювілеєм!

Сьогодні відмічає 60-річний ювілей директор Інституту, доктор медичних наук, професор, академік НАМН України, Голова Асоціації хірургів України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Олександр Юрійович Усенко.

Лікар, вчений, керівник, наставник, громадський діяч. Людина, яка завжди прийде на допомогу, дасть добру пораду та, коли треба, по-батьківські пожурить. Людина, яка життя й здоров’я пацієнта, розвиток та благополуччя Інституту ставить в своєму житті на перше місце. 60 років, рубіж, час підводити підсумки? Можливо для когось, але не для академіка Олександра Усенко.

Модернізація та оновлення Інституту, як в розрізі технічної бази, так і науково-практичних здобутках. Перша трансплантація легенів від двох родинних донорів, відродження посмертної органної трансплантації та торакальної хірургії, трансформація онкологічного напрямку діяльності Інституту з формуванням повного циклу онкологічної допомоги, оновлення відділення трансфузіології, впровадження нової парадигми фінансування... І це лише мала частина здобутків Інституту за час керівництва Олександра Усенко. Але ще скільки заплановано…!

Шановний Олександре Юрійовичу, дозвольте привітати Вас та від щирого серця побажати здійснення мрій та усього запланованого, а для цього знадобиться міцне здоров’я та активне творче довголіття, чого і бажаємо! Злагоди, чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов'ю рідних та близьких, повагою та шаною колег!

 

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo