Новини
Group 348.png
16 січня 2023
Науково-практична конференція "Шалімовські дні" 17 лютого 2023 року

Шановні колеги! 

17 лютого 2023 року Асоціація хірургів України та ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України запрошує Вас до участі у конференції «Шалімовські дні. Хірургія у війні – актуальні питання надання хірургічної допомоги у військовий час».

До обговорення пропонуються актуальні питання надання хірургічної допомоги під час військових дій в аспекті бойової травми та корекції її наслідків, спеціалізованої та високоспеціалізованої хірургічної допомоги, організації хірургічної служби та життєдіяльності закладів охорони здоров’я.

Конференція відбудеться у змішаному форматі (очно-дистанційному).

Під час конференції планується проведення Пленуму Асоціації хірургів України.

За участь у конференції нараховуються бали БПР у відповідності до положень наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів».

Місце проведення конференції: м. Київ, вул. Героїв Севастополя 30, конференц-зала ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України.

Матеріали конференції та тези доповідей будуть надруковані в журналі «Клінічна хірургія», який входить до переліку видань, у яких можуть публікуватися основні результати дисертаційних робіт.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ

(До друку приймаються тези по тематиці конференції)

Тези приймаються до 28 лютого 2023 року

Структура тез: а) назва публікації (заголовними літерами, жирним шрифтом); б) прізвища та ініціали авторів; в) місто, заклад (установа) де проводилось наукове дослідження; г) в тексті вказуються мета, методи, результати дослідження, висновки. Тези друкуються через 1 інтервал, шрифтом Times New Roman, 14. Обсяг тезів - не більше 3 стор.

Тези направляти за адресою info@hirurgiya.com.ua з приміткою «Шалімовські дні». Направляється електронний варіант тез у форматі Word та сканована копія тез за підписом авторів.

Слідкуйте за повідомленнями на сайті щодо програми конференції та інших її складових.

Програма конференції для завантаження

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo