Новини
Клин случай, копия (5).png
09 вересня 2022
Академічність та колегіальність
Академічність та колегіальність - ось, що є однією з багатьох переваг нашого Інституту. Також можливість отримати високопрофесійну пораду та обмінятися досвідом - є важливими компонентом клінічної роботи і ця робота не припиняється ні на один день.
 
За участі академіка НАМН України, президента НАМН України Віталія Івановича Цимбалюка, академіка НАМН України віце-президента НАМН України Ігоря Анатолійовича Луріна та головного хірурга Збройних сил України командування Медичних сил Збройних Сил України, полковника медичної служби Костянтина Вітальовича Гуменюка проведено спільний обхід хворих та постраждалих, які знаходяться на лікуванні в Інституті.
 
Тісні контакти академічної науки та практики, військових та цивільних медиків, професійна дискусія та обмін думками і досвідом дають змогу перш за все сформувати або скорегувати плани лікування, особливо якщо це стосується складних захворювань або пошкоджень, коли в процесі лікування повинні бути задіяні декілька команд спеціалістів, різного профілю та напрямків.
 
Активне та професійне спілкування збагачує кожного, даючи змогу опанувати нові методи лікування, ознайомитись з сучасними тенденціями в світовій медичній науці та практиці.
Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo