Новини
Group 406.png
13 лютого 2023
Рак молочної залози

Згідно даних ВООЗ рак молочної залози є найпоширенішим видом раку в усьому світі. У 2021 році було зареєстровано понад 2,5 млн нових випадків цього захворювання.

Цей недуг становить собою не лише соціально-економічну проблему, а й інтимно пов’язаний із психоемоційним станом жінки.

Нинішний розвиток науки, медицини та хірургії зокрема, змінив парадигму у лікуванні раку грудей. Ера надрадикального лікування розвінчана рядом великих доказових досліджень в онкології. Сучасні знання дозволяють нам не лише вилікувати наших пацієнтів, а й виконувати це естетично.

Обов’язковою передумовою успішного лікування є комплексний підхід, який саме й запроваджений в умовах НІХТ ім. О.О. Шалімова.

Хочемо нагадати, що вкрай важливо не нехтувати своїм здоров’ям, особливо це актуально в сьогоднішніх не простих та стресових ситуаціях. Оскільки раннє виявлення та консультація мамолога є передумовою успішного лікування. Варто відвідувати мамолога 1 раз на рік до 40 років та виконувати мамографію 1 раз на рік після 40 років.

Важливо! Лише профільна консультація лікаря-мамолога може визначити правильну та доказово-обґрунтовану програму індивідуального планового обстеження.

Коли варто негайно звернутися до лікаря-мамолога:

  • Кров’янисті виділення із соска (червоного, бурого кольору).
  • Будь-які зміни зі сторони соска, яких ви раніше не помічали (деформація, виразкування, втягнення і т.п.)
  • Виявлення ущільнення чи новоутворення в молочній залозі.
  • Будь-які зміни пахвової ділянки.
  • Поява асиметрії молочних залоз.
  • І що не менш важливо, випадки раку молочної залози чи яєчників у вашій сім’ї.

Володіння одним спеціалістом навичками пластичної та онкохірургії дозволяє отримати не лише привабливий результат хірургічного лікування захворювань молочної залози, а й покращити зовнішній вигляд пацієнтки. Такий підхід не порушує звичного активного та соціального життя жінки, ба більше - покращує емоційний стан, що виключно позитивно впливає на процес подальшого лікування.

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo