Новини
Шалимова (57).png
21 липня 2022
Декілька операцій одразу

Не рідкими є випадки, коли у пацієнта одразу декілька хірургічних та різнопланових діагнозів. В більшості лікарень хірургічну допомогу надають поетапно з інтервалом у часі. Такий підхід має і переваги, а здебільшого недоліки, такі як:

✔ декілька госпіталізацій;
✔ збільшення часу перебування на стаціонарному лікуванні;
✔ тривалий період реабілітації;
✔ додаткове навантаження на організм: психологічний та фізичний дискомфорт пов'язаний з хірургічним втручанням.

Багатопрофільність Інституту, професіоналізм співробітників та комплексний підхід до кожного пацієнта забезпечує можливість одночасного виконання декількох оперативних втручань на різних органах та системах. Це дозволяє значно скоротити час стаціонарного лікування та реабілітації, а також є більш психологічно та фізіологічно привабливим.

Прикладом такого підходу є один з багатьох клінічних випадків.

Пацієнт 50 років звернувся до фахівців Інституту з приводу невправимої пахової кіли, яка викликала постійний дискомфорт та заважала вільно пересуватися, виконувати фізичну роботу. При обстежені було виявлено і велику кісту правої нирки, про наявність якої пацієнт навіть і не здогадувався.

Після передопераційної підготовки, одночасно через декілька невеликих розрізів, виконано мініінвазивну органозберігаючу резекцію правої нирки та пластику пахової кіли. Вже через декілька днів пацієнт був виписаний зі стаціонару і після нетривалої реабілітації повернувся до звичайного режиму життя.

Медична допомога була надана за програмою «Впровадження та реалізація нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги у окремих науково-дослідних установах НАМН України», затвердженої постановою КМУ від 3 березня 2021 р. № 181 «Деякі питання впровадження та реалізації нового механізму фінансового забезпечення надання третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги в окремих науково-дослідних установах Національної академії медичних наук».

📞Запис на консультацію за телефонами (044)408-14-36, (093)542-36-97

Інформація про наявність медичних препаратів

що були придбані за кошти державного бюджету України

 



список препаратів

ЗМІНА МЕХАНІЗМУ ФІНАНСУВАННЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

ННЦХТ ім. О.О. Шалімова НАМН України долучився до реалізації проекту КМУ щодо зміни механізму фінансування надання медичної допомоги



більше інформації

Про центр Сервіси ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ НОВИНИ Контакти Медтранспорт
Ми сьогодні Наша історія Адміністрація центру Наші фахівці Благодійність Наші партнери Вакансії 3D тур по операційним центру Правова інформація Сертифікати та ліцензії Публічні закупівлі Наглядова рада Вакансії Для страхових компаній Стаціонар Консультативна поліклініка Приймальне відділення Для учасників бойових дій Здати кров - врятувати життя For patients from abroad Зворотній зв'язок Подяка пацієнтам ОСВІТА Післядипломна освіта Навчання в аспірантурі Медична рада Конференції та з’їзди Клінічні випадки Міжнародний класифікатор хвороб МКХ 10 Новий механізм фінансового забезпечення Інституційний репозитарій Асоціація хірургів України Журнал "Клінічна хірургія" Новини Публікації про центр Контактна інформація Як доїхати
logo